Diskuze

Diskusní téma: Diskuze

Datum: 26.04.2013

Vložil: ah jo

Titulek: Re: Re: Vysvětlení ke zrušení závodu

Je to smutne a opravdu se blizi velmi spatne casy ohledne zavodeni.to uz je 3 zruseny zavod s odkazem na Lopenik.tak se nebude zavodit na uzavrene trati kde je vse zabezpecene ale v beznem provozu.to si pomohla PCR..me se nechce jen divat jak mi auto stoji v garazi.to radsi risknu nejaky ten bodik.a kdyz nepovoli bezpecnou trat jak sou biskupky tak uz asi nic.

Vložil: Libor Macháň

Titulek: Re: Vysvětlení ke zrušení závodu

Docela by mě zajímalo vyjádření někoho zákona znalého, protože podle těch idiotů z PČR co píšeš, by nám pak mohli diktovat jestli si uděláme na soukromém pozemku třeba táborák. S obavou, že do něj nějaký zbloudilý houbař spadne. Fakt zůstává rozum stát. Ale je dost možné, že jim třeba zapáskování soukromého pozemku, když je bude člověk prosit na kolenou 30 dní předem nakonec stačit bude. Jinak jde opravdu už veškeré ježdění do sraček.

Vložil: Jáně Karel

Titulek: Vysvětlení ke zrušení závodu

V pondělí jsme oznamoli policii české republiky a jiným institucím o konání sobotního závodu. Po vyhledání v pozemkovém katastru nám bylo oznámeno, že se jedná o soukromý pozemek a tudíž slalomový závod se tam může uskutečnit. V úterý se ozvala policie CR jak zabezpečíme pohyb našich spoluobčanů kolem slalomové tratě. / Houbař nebo dítě kterému utekl pes/. Po dohodě s policií CR jsme se domluvili na uzavření spodní a horní závory a chráněné pořadatelem. Ve středu vznikla námitka ze strany policie CR na otevřenou plochu od louky Biskupic. Přislibili jsme zapáskování a označení soukromého pozemku sportovních klubů. Po této dohodě s policií nám bylo oznámeno,že závody se mohou konat. Ve čtvrtek ráno jsme navštívili ředitele zemědělského družstva kde nám bylo povoleno užívání louky mezi hnojníkem a polem od Luhačovic jako odstavné parkoviště pro vozidla soutěžících. Bohužel včera odpoledne nám bylo oznámeno policií CR, že tato opatření jsou nedostatečná a soukromý pozemek by se musel oplotit aby se zamezilo přístupu k závodní ploše. Jelikož policie má hlavně pomáhat a chránit naše spoluobčany po tragédii v Lopeníku. Nevezme si na triko další možnou tragédii. Policie nemůže závod na soukromém pozemku zakázat, ale bylo nám sděleno, že v sobotu bude závod přerušen nebo zablokován policií CR. Na základě této nové informace jsem se rozhodl závod zrušit aby jste nevyhodili vaše peníze a drahocený čas. Bylo nám oznámeno, že příští závod se musí oznámit 30dnů dopředu s celkovým vypracovaným plánem bezpečnosti celého závodu tak jak na otevřené cestě. Věřte nebo nevěřte tak situace opravdu byla. Taky nás to mrzí. Jáně Karel

Vložil: Karel

Titulek: Re: Závody do vrchu

neva klidně dej taky bych se už někde svezl

Vložil: Libor Macháň

Titulek: Závody do vrchu

Snad neva když sem dám odkaz na závody do vrchu co se pojedou 11-12.5 Ptenský Dvorek. Pro některé to bude asi daleko, ale možnost si zajezdit to je. Přihlásit se dá na fóru zde https://www.hobbyopencup.cz/

Vložil: mara

Titulek: re : zrušení závodu

A bez diváků to půjde? Nechápu proč takové rozhodnutí většina posledních vážných nehod se stala při mistracich a ne při amaterech.... Je to škoda auto je nachystané připravené a přijde takový vydup. No nic budu muset počkat na závody do vrchu

Datum: 25.04.2013

Vložil: Lubomír Světinský

Titulek: Re: Re: Zrušení závodu

ale meli byste to resit a nenechat to tak to je opravdu sila .....

Vložil: Lubomír Světinský

Titulek: Re: Zrušení závodu

Tak takovy nesmysl jsem jeste neslisel ... nechapu uz asi potom nic :D ......

Vložil: pepin

Přece je to soukromý pozemek. Nechápu!?

Vložil: Martin Vlček

Pokud tedy máte povolení od majitele pozemku, tak Policie ČR nemá co povolovat. Policie se pouze vyjadřuje a navrhuje označení případného omezení v dopravě nebo uzavírky komunikace. Tohle jsem řešil už nesčetněkrát při uzavírce veřejného parkoviště ve Zlíně a nikdy jsem se s takovým blábolem nesetkal. Potom vyvstává otázka, zda v tom není něco jiného. Prostě mi tohle vyjádření pořadatele hlava nebere...

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>